SAMSUN / TEKKEKÖY - Kerimbey İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve  Çocuk Bayramı okulumuzda çok güzel kutlandı. Törenimize İlçe Milli Eğitim Şube  Müdürlerimiz ve İl Emniyet Müdürlüğünden gelen polis ekipleride katıldı .İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ,  çeşitli gösteriler yaparak   öğrencilerimize hediyeler verdiler. Buradan törenimize katılan herkese Kerimbey İlkokulu adına teşekkür ederiz.

Mrt

Zorlu koşullara ve büyük kayıplara rağmen tarihe geçen bir zafer kazandığımız 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü bugün okulumuzda coşkuyla kutladık.

Mrt

Okulumuzda İstiklal Marşı'^nın Kabulünün 103. yıl dönümünü kutladık.

Ock

2023/2024 Eğitim öğretim yılı 1. dönem sonu öğrencilerimiz karnelerini aldılar. Herkese iyi tatiller....

Ara

Okulumuz  3. ve  4. sınıfları ilçemizde faaliyet gösteren Tekkeköy Orman Okulunda  rehber öğretmenleri eşliğinde iki gün boyunca bir takım etkinlikler gerçekleştirdiler. Etkinlik süresinde kendileri yaparak yaşayarak hem yaptılar hem  yediler hemde öğrendiler. Bu fırsatı veren herkese teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası nedeniyle tören ve kermes gerçekleştirildi. Emeği geçen velilerimize ,öğrencilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Kas

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olak üzere tüm öğretmenlerimizin "Öğretmenler Günü" kutlu olsun.

Kas

Okulumuzda İlçe Sağlık Müdürlüğünden gelen personel tarafından Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize "Ağız ve Diş Sağlığı, Hijyen,Kuduz Hastalığı" konuları hakkında eğitim verildi. Okulumuz  adına İlknur ÜKER hanıma  teşekkür ederiz.

Kas

OKULUMUZDA 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle tören yapıldı .Törende öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimizin hazırlamış olduğu etkinlikler gerçekleştirildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlaması kapsamında okulumuzda tören gerçekleştirildi. Öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrenciler hazırladıkları gösterileri büyük coşkuyla sergiledirler .Herkese çok teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda "OKUSAM" Projesi Kapsamında "Cumhuriyet" temalı kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında "Serbest Kürsü" etkinliği gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuzda  20.10.2023  Cuma günü saat 11.00 da Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında  "DNA'NIN İZİNDE : SULARIMIZDAKİ BİYOÇEŞİTLİLİK İPUÇLARI" konulu  söyleşi gerçekleşecektir.. Söyleşi kapsamında konuşmacı olarak sayın Melek ÖZPiÇAK katılacaktır.

Ekm

Okulumuzda deprem ve yangın tahliye tatbikatları gerçekleştirildi.